Спомняте ли си тази песничка „Зеленчуци, които не яде, той голям не ще да порасте“? Зеленчуците са основна храна, за набавяне на необходимите витамини и минерали, за поддържане на здравото състояние на тялото и разбира се подходящи за хора, които искат да имат балансирано тегло. Най-честият начин за консумиране на тези храни е под формата на салата. В света съществуват над 3000 вида салата, като всяка държава си има своя традиционна. В България това е Шопската салата. foodpanda, разгледа какво говори за вас избора на салата.

Шопска салата-Вие сте пълни с енергия и много силно устремени към успеха на всяка цена. Вашето оръжие е острия ум и неистовата страст, която притежавате. За постигнете всяка цел.

Овчарска-Вие сте леко тайнствена личност, която може да бъде по-трудно разкрита от обикновеното. Често изпадате в размисли, та дори те да бъдат от сорта „Да ям ли маслини днес или не“.

Капрезе-Вие сте хора на крайностите. Може да обичате силно, но и да мразите силно. Властни личности сте, които не искат да показват чувствата си пред света. Знаете как да получите това, което искате и да наложите мнението си.

Гръцка-Всеотдайни и грижовни, обърнати с широка усмивка към света. Често налагате либералните и демократични схващания, които според вас движат света.

Витаминозна-Вие сте на хора на купона и безкрайните забавления. Знаете, че животът е твърде кратък и трябва да го изживеете по най-вълнуващия и незабравим начин.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook