Колкото скъпи матраци можем да видим в домовете на звездите? Има ли такова нещо като свръх луксозни матраци, подходящи и възможни да бъдат закупени само от родните випове? Как си избират матраци известните личности и има ли марка на пазара за матраци у нас, която може да се определени за безспорен фаворит, когато говорим за матраците на звездите. На всички тези въпроси смятаме да ви отговорим още сега…

VIP Brother в България ползва конкретна марка модерни матраци, произвеждани у нас вече няколко поредни години

Ако трябва да говорим за матраците на звездите у нас, няма как да изпуснем участниците на нашумялото напоследък у нас предаване и риалити формат VIP Brother, нали така?
С особен интерес следяхме как върви избора на матраци от формата и разбрахме, че само през една определена година виповете са спали на матраци НАНИ, но през останалото време леглата на съквартирантите са били модерните матраци ТЕД. Съществува и едно издание, в което виповете са спали на не по-малко удобните и комфортни матраци Парадайс.

матраци, удобен матрак, комфортни матраци

Тук е мястото да ви припомним, че не просто любими матраци, но някои звезди дори си имат своя собствена линия модерни матраци

Разбира се, че става въпрос за въпросната линия модерни матраци, посветена и кръстена на Николета Лозанова. Това са матраци на MATTRO и те повикаха красавицата, за която се носи слух, че е успяла да съблазни дори самата футболна звезда Роналдо, за консултант. Ролята на Ни Ло била да определи конкретните качества, които трябва да притежава матракът на градските момичета. Така се появил и страхотният матрак на Николета Лозанова и истината е, че той вече почти половин година води в класацията за най-добрите матраци от последния производствен период. Самите матраци ТЕД споделиха, че моделът е наистина иновативен и много добър избор за модерни матраци за модерни градски момичета.

Няколко конкретни български звезди с удоволствие коментираха вкусовете си за матраци, без да изпадат в подробности или казано по друг начин, без да посочват конкретни марки

Така например, Орлин Горанов сподели, че не търси луксозни матраци или свръх скъпи матраци. Той няма определена марка, на която залага, затова пък винаги тества със собственото си тяло и то за доста продължително време в магазина всеки един модел, докато ставите и мускулите му не усетят правилния. В същото време, не можем да кажем, че някой продавач би се изнервил на подобно своеволие. Та това си е истински вип клиент, нали?
Звезди от поп-фолк бранша единодушно споделят, че избират скъпи матраци, защото спят рядко и обикновено нощите им са работни, затова се нуждаят от наистина луксозни модели, които да предлагат всичко съвременно като опция и свойство за по-бързо заспиване, премахване на напрежението, събуждане с повече енергия и сили и т.н.
Като всички обикновени хора, и и звездите си имат свои собствени предпочитания и изисквания за пълноценен сън. Точно затова и те си го осигуряват с модерни и качествени матраци!
Направете и го вие, ако още не сте!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook