Всички сме хора, но мъжете и жените са устроени по различен начин. Двата пола имат различни вкусове и се нуждаят от различни храни, за да се чувстват здрави и в разположение на духа и тялото. Мъжете се нуждаят от повече протеини и мазнини, за да бъдат силни, активни и да намалят посещението при лекари възможно най- много. Foodpanda подбра, кои са най- подходящите храни за силния пол, през зимния сезон. Изброените храни може да ви предпазят от високо кръвно налягане, инсулт, висок холестерол и сърдечни заболявания.

1. Дива сьомга – Всички омега 3 мастни киселини помагат за намаляване на триглицеридите и предпазват от сърдечно- съдови заболявания.

2. Бобови растение – Те са свободни от нездравословни мазнини и намаляват нездравословния холестерол в кръвта.

3. Гъби – те съдържат малко калории и са добър източник на калии, вещество, което може да помогне за намаляване на кръвното налягане и компенсиране на негативните ефекти от излишния натрий.

4. Картофи – също много добър източник на калии, който подобрява кръвообръщението и поддържа притока кръв. Те повишават либидото.

5. Яйца – Само едно яйце на ден е достатъчно заради съдържанието на 15% рибофлавин. Едно от веществата, които преобразуват храната в енергия.

6. Извара – Живите култури в нея помагат за абсорбирането на всички хранителни вещества, от които се нуждаем.

7. Месо – Свинското крехко месо, всъщност изобщо не е толкова вредно, колкото лекарите обясняваха до скоро. Веднъж седмично е полезно да го консумираме.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook