Шансовете да спечелите от Националната лотария в Обединеното кралство, познавайки шест числа, са приблизително 14 милиона към едно. И все пак, милиони хора продължават да играят два пъти седмично. Букмейкърите обичат да предлагат шансове на всичко, което е станало популярно – от американските избори за президент до „Великобритания търси талант“. Винаги ще намерите букмейкър, който е готов да вземе залогът ви.

Поради това би следвало, че букмейкърите биха били нетърпеливи да дадат възможност на ентусиасти да залагат на лотария, нали така? Разбира се. И все пак, тук има малка уловка. Има определени ограничения за залагане върху резултата от Националната лотария на Обединеното кралство.

За да утолят жаждата за това, букмейкърите позволяват на клиентите си да залагат на лотарии от цял свят. Това се е доказало като безкрайно популярно, а някои предпочитат да залагат на чужди лотарии, вместо да играят в официалната игра на Кралството.

Irish Lotto е най-популярната лотария на пазара за установените букмейкъри като William Hill. Техният сайт позволява да поставите залог на резултатът от лотарията, а също можете да видите и последните резултати от лотарията.

Защо е толкова популярно? Защо просто да не играят лотария? Е, преди всичко, не можете да играете официално лотария извън вашата страна. Така, освен ако не искате да летите до Дъблин всяка сряда и събота, ще трябва да залагате на резултатите от Irish Lotto, ако искате да играете играта. Второ, шансовете, които се предлагат са по-реалистични. Ако познаете 3 числа, с един стандартен билет за £25, това ще ви даде дори по-ниска печалба – средно около £6.

Шансовете дадени от William Hill за познаването на 3 числа (от 6) в Irish Lotto са 610 – 1. И така, за всеки заложен £1 ще получите 611 обратно. Сега, т.к. имате възможност да изберете само 3, а не 6 числа, шансът да познаете числата е по-малък, но това се компенсира от огромната разлика в печалбата.

Тези, които искат да играят с по-големи шансове, могат да увеличат броят на топките, на които искат да заложат. 4 познати топки се отплащат с 800 – 1, а 5 познати топки със 150,000 – 1. Идеята на залагането на резултата от лотарията не се фокусира само върху Ирландия. Също така можете да заложите на изтеглените топки в лотарията в Ню Йорк .

Може да се открият много причини за популярността на това залагане. Вероятно това е така заради простотата – знаете, че можете да изберете само 3 числа, а това да доведе до огромна парична награда. Независимо от това, залагането на лотария е феноменално популярно и изглежда, че скоро няма да излезе от мода.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook