Лятото е в разгара си. Почивката с любимият човек може да се превърне в едно незабравимо преживяване, което ще се помни дълго. Седнали до камината ще преразказвате на внуците си. А може да бъде опустошително и любовната приказка да свърши. Как да не направите грешка прочетете в нашия материал.
Независимо от избора на почивка, на морският бряг или пък в прохладата на планината, има няколко важни правила за прекрасни емоции с любимият човек. Ето ги и петте правила за хубаво прекарване на съвместната ваканция:

Започнете с уикенд. Ако сте от скоро с този човек преди да заминете някъде поне за седмица направете един уикенд заедно в някое китно градче или пък селце. Така ще се опознаете по-добре и ще си гарантирате прекрасни емоции без проблеми на дългата ваканция.

Обсъждане на бюджета. За хубавото изкарване задължително е да обсъдите й въпроса с парите. Бюджетът е наложителен, нищо че може да изскочи някой малък непредвиден разход. Обсъдете колко пари ще харчите на ден като така ще избегнете кавги на финансова тема.

План на пътуването. Нали искате равномерен тен? Вашите планове могат да се различават, затова е по-добре да ги обсъдите по-рано. Единият иска да събира слънчеви лъчи, а другия да ходи за риба или пък нещо друго. Достигането до компромис е трудно, но кой казва, че любовта се поддържа лесно.
Сами бъдете. Ако гаджето иска да вземе приятели се постарайте да отхвърлите тази идея. Сигурно е забавно в голяма компания, но така цялото внимание няма да бъде насочено към Вас.

Не обръщайте внимание на дребните неща. Изгубен багаж. Е какво, толкова ще купите най-важното. Вали дъжд. Ще вземете малко плодове и шампанско, за да изкарате един романтичен ден. Мъжете не обичат, когато жените са тъжни, така че бъдете весели и ще се върнете в къщи със спомени за една незабравима романтична почивка заедно.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook