Всеки човек има свой индивидуален вкус и предпочитания, било то за облекло, начин на живот или избор на храна. И макар вкусовите ни качества да се формират в ранна детска възраст и да са повлияни от поведенчески модел не бива да пренебрегваме и значението на зодиакалния ни знак. Ето някои от любимите храни на представители на зодия Овен.
Като всеки рогат представител те имат строго изразен индивидуален вкус, който не подлежи на „опитомяване“. Трудно експериментират с храната, не обичат съчетанията сладко-солено, кисело-горчиво.

Предястия:
Обичат традиционни предястия, като например пържени картофи, тиквички, различни видове разядки. Те определено имат склонност към тестените изделия и по-специално към различни печива, най-вече хляб, който да си намажат с нещо вкусно.

Салати:
Те определено не са от най-тревопасните „животни“, но като във всяко стадо има и своите изключения. Залагат на повече зеленчуци, като домати, краставици, зелени салати. Определено не експериментират с непознати за тях продукти, чиито имена не могат да се произнесат.

Ястия:
Обожават месото, най-вече свинското приготвено във всякакъв вид – на скара, на тиган, като ястие, но без много допълнителни добавки. Рибните деликатеси не са от най-любимите им, но все пак ги похапват.

Десерти:
Обичат да заслаждат! Шоколадът е тяхна страст и могат да го консумират под всякаква форма и вид.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook