На всеки се случва да потъне в работа или домашни задължения толкова дълбоко, че да не успее да вдигне глава дълго време.

Тъжно е да гледаш жена си как работи до много късно вечер или е преуморена от грижи за бебето. Чудиш се с какво и как да я разведриш, но рутината така я е погълнала, че положението изглежда почти безнадеждно.

Все пак има решение и то се крие в един дребен, но мил жест – да й подариш красиво бижу и да я изведеш навън.
Отдели малко време и го прекарай в избор на украшение от tvoetobiju.com, след като поръчаш нещо хубаво от там ще имаш още един ден за подготовка на план „антирутина“.

Потърси колега на жена си за съдействие, ако тя е от онези работохолички, които няма как да се приберат без ангажименти и за вкъщи. След като знаеш точно кога ще пристигне желаното украшение, уговори малко свободно време за любимата поне извън службата и запази маса в хубав ресторант. Когато тя се прибере й поднеси бижуто и я предизвикай да се облече за вечеря спрямо него, защото излизате. Ако се колебаеш какво да и вземеш от този сайт, аз лично ти препоръчвам красивите и евтини обеци от каталога с бижута. Поговори с нея и изрази загриженост за това, колко много работи и как това трябва да се промени за нейно добро.

obeci detelini1

Ако гледаш жена си през по-голямата част от времето по пижама, недоспала и с бебето в ръце, тогава е време да действаш и да й напомниш, че има и друг живот.

Уговори някоя баба или друга бавачка да гледа детето за няколко часа. След като помощта дойде грабвай любимата за вечеря или поне кафе. Когато вече сте навън и то само двамата, можеш да й обясниш колко си загрижен, как си искал да я откъснеш от рутината и да я зарадваш с нещо лично за нея. Подари бижуто с уговорката да намирате поне малко време и за вас като двойка.

В ситуация като тези двете едно хубаво бижу само украсява мил жест от любов. Никога не трябва да забравяме човека до себе си, всяко нещо в живота изисква време. Ако не отделяш необходимото количество време и внимание на любовта, дори и тя може да изчезне. Така че действай смело!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook