Изграждането на уютен дом предполага… поне разглеждането на мебелен каталог, ако не на мебелен магазин. А пък през 2016 година, в света на завихрилите се нови технологии, това е тъй лесно. Компаниите се надпреварват за всеки клиент, но е важно да разчитате на фирми с авторитет, които да съумеят да ви предложат високо качество на разумни цени. Такава компания е мебелен магазин “Вилаз ГРУП ООД”.

Тази фирма беше основана преди повече от двадесет години и устоя на всички трусове, на всички кризи, на всички исторически моменти с неустойчива икономика, защото нито за миг не злоупотреби със своите клиенти.

И днес, ако сте от София (ж.к. Люлин), Пазарджик или Самоков, името “Вилаз” внушава респект, внушава уважение и усещане за коректност!

Но как да подберем своите мебели сред морето от продукти? Мебелната фирма “Вилаз ГРУП ООД” разполага с квалифицирани консултанти с дългогодишен опит. Тези професионалисти ще ви посъветват напълно безплатно, без това да ви обвързва с покупка. Ние правим това, защото желаем да ви осигурим възможно най-качествения продукт. За разлика от нелоялни компании в бранша, ние никога няма да ви предложим най-скъпия продукт, само за да извлечем колкото можем по-висока печалба от него! Не, няма да сторим това. Но ще проучим вашите нужди и ще предложим нещо страхотно за парите ви!

katiushka3

Мебелният каталог на “Вилаз”

Фирма “Вилаз ГРУП ООД” разполага с мебелен онлайн каталог, чрез който вие бихте могли да разгледате гардероби, спални, маси, и въобще всякакви продукти, които предлагаме на вашето внимание.

Посетете мебелния уебсайт на компанията, а именно vilazmebeli.com, за да разгледате и промоционални продукти на фирмата.

В случай че желаете да си купите нещо, но не разполагате с време да посетите физическия ни магазин, поръчайте го онлайн през магазина ни: OPTIM.BG.

Свържете се с екипа на “Вилаз” при въпроси: жк. Люлин 2, бул Царица Йоанна №168, България; Телефон: 02 927 90 28; Мобилен: 02 927 90 36.

Автор: webselo.com
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook