“Вилаз ГРУП ООД” е сред водещите родни фирми, предлагащи ламиниран паркет, както и други подови настилки. Компанията е ситуирана в три български града – София, Самоков и Пазарджик. В тези градове разполага с физически магазини, в които освен ламинат, можете да откриете и строителни материали, както и мека мебел.

Предимства на ламинирания паркет

Ламинираният паркет е модерна и красива подова настилка. Освен с външния си вид, ламинатът от “Вилаз ГРУП ООД” изпъква и с други достойнства – например своята ниска себестойност и бързия монтаж, който на всичкото отгоре е безплатен – компанията го предоставя за своя сметка.

При избора на ламиниран паркет фирмата “Вилаз ГРУП ООД” предлага най-разнообразни цветове. Фирмата работи с няколко водещи производители на този тип изделия. Понеже от 20 години на пазара “Вилаз ГРУП ООД” развива своята дейност, тя е съсредоточила усилията си в изграждане на устойчиви партньорства само и единствено с производители на ламинат, които изпълняват изискванията за качества както на сертифициращите органи в нашата страна и в Европейския Съюз, така и съобразно вътрешни изисквания на “Вилаз ГРУП ООД”.

00d9b1e39f02d57be65ad2a9a6eaa3b8 L

 

 

 

 

 

 

Онлайн каталогът на “Вилаз”

Фирмата разполага с електронна платформа, уебсайт, в който бихте могли да разгледате ламинирания паркет, който тя предлага.

Интернет адресът на уебсайта е vilazbg.com. Там също можете да научите повече за текущите промоции в София, Пазарджик и Самоков. Освен това можете да разгледате и останалите продукти и да ги сравните, а също така да се запознаете и се предлаганите услуги от страна на фирмата, като разрязване на плоскости, безплатен транспорт, монтаж на гипсокартон, отдаване на машини под наем, както и монтаж на ламиниран паркет.

Мебелният каталог на “Вилаз”

Разгледайте мебелния уебсайт на хипермаркет “Вилаз”, който е на адрес: vilazmebeli.com. В него можете да научите повече за мебели, които продаваме в нашия магазин.

За връзка с “Вилаз” посетете уебсайтовете на компанията или пък физическите магазини. Също така можете да се обадите на телефонен номер: 02 9279036 или да изпратите имейл на vilaz_mebeli@abv.bg
Автор: webselo.com
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook