Скъпи приятели, за нас е удоволствие да ви съобщим, че от няколко месеца работим по обновяването на уебсайта на марка OPTIM, а именно – optim.bg. Поради обстоятелството, че текущата платформа с трудности обслужва огромния поток от клиент, и поради факта, че желаем да предоставяме все по-добри услуги на вас, нашите клиенти, ние от “ВИЛАЗ ГРУП ООД” планирахме внимателно и създадохме великолепна платформа. До две седмици тя ще бъде готова. Чрез нея ще можете да пазарувате мебели онлайн, както и строителни материали, да наемате машини онлайн, да купувате стоки за дома – включващи електрически инструменти, ръчни инструменти, килими, декоративни елементи, бойлери и какво ли още не.

Нашата онлайн книжарница

Ако сте посещавали нашите физически магазини в София, Пазарджик или Самоков, вероятно ви е направило впечатление, че… разполагаме с книжарница, в която бихте могли да закупите както литература за целите на обучението, така и книги за самоусъвършенстване, всякакви аксесоари за ученици и студенти, познавателна литература, историческа литература, както и художествена литература.

Още за OPTIM

Ние разработихме платформа, която разполага с приложение за мобилна версия. Това означава, че ще можете да пазарувате продукти и да заявявате услуги дори чрез своя мобилен телефон или таблет, без значение дали той ползва Android операционна система, WINDOWS OS или iOS.

Специални продуктови намаления

Ние от “Вилаз ГРУП ООД” от двадесет години търгуваме с ламиниран паркет. Предлагаме на вашето внимание и други подови настилки, но ламинатът монтиране безплатно при всяка поръчка!

sgrada mebeli

Също така се възползвайте от намаленията на мека мебел, както и на гардероби, маси, столове, канапета и дивани, спални и легла, дюшеци и матраци, както и много други продукти, имащи отношение към интериора на вашия дом. При въпроси – обърнете се към нашите професионалисти в магазина, които напълно безплатно ще ви посъветват квалифицирано, без това да ви задължава с покупка.

И още нещо – можете да се свържете с нас в работно време на телефон: 02 9279036, както и чрез формата за контакти в уебсайта ни VILAZBG.COM.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook