Признайте си, на всеки от вас му се е случвало поне веднъж в живота да изиграе финалната сцена. „Изиграе“ пряко и преносно.

Симулирането не е от най-приятните неща, но пък понякога е доста полезно и практично: изморени сте и ви се спи; боли ви глава и ви е досадно; той е толкова ентусиазиран, че просто сърце не ви дава да му обясните, че G-точката изобщо не се намира в тази част на тялото…

Да, симулираното удоволствие си е цяло актьорско предизвикателство. Най-изкусните получават награди, а онези, които преиграват – подигравки.

За пръв път обаче чуваме фалшивите конвулсии, престорените стонове и раздраните с нокти чаршафи да се разглеждат като вид спорт. Да, съвсем реален – със състезатели, жури, награди и всичко останало.

Събитието е факт и се нарича Световно първенство по симулиране на секс. То се провежда ежегодно в гр. Остин, щата Тексас.

Регламентът, доколкото разбрахме е следният: Състезателите се явят пред публика и жури, облечени с костюми по избор и под акомпанимента на подходяща музика симулират сексуален акт с въображаем партньор – нещо като изпълнението на „Like a Virgin“ на Мадона на турнето й Blondie Ambition.

„Това е нещо като караоке или кеч спектакъл, но с малко по-друга насоченост – разказват организаторите. – Естествено, никой не взема на сериозно изпълненията и публиката много се забавлява. Но в състезанията е много важна хореографията и вложеното чувство!“
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com