Наистина има доста неща, които правим скришом, въпреки че реално не разбираме защо не можем да ги правим пред партньорите си. За хубаво или лошо ние осъзнаваме / може би на подсъзнателно ниво/ кое трябва да оставим зад затворената врата на нашата стая.

– не си мислете, че това да говорите за епилация, цикъл, прически, червила и как точно си махнахте онзи неприятна бенка, с какво точно се мажете против целулит. Ами извинете, но той настина не се интересува от това, а и не смятате ли, че по този наин може спокойно той да се запита дали всъщност не сте някакво уродливо същество, което само през деня придобива някакъв човешки облик.

– не позволявайте да ви вижда прекалено неглиже. Има доста жени, които изглеждат секси по този начин, но дами, нека не пропускаме границата между неглиже и запуснатост. Рошава коса е секси,нечиста кожа или ръце е отвращаващо.

– не говорете за бившите. Да, това би била добра стратегия, ако желаете да наврете грешките на партньора си в лицето, но по-добра работа би ви свършил добрият стар разговор. Той определено би разбрал по-добре какво куца и какво ви липсва. Иначе е много възможно просто да ви каже да си вървите при бившия. И ще бъде прав.

– разговорите за креватни изпълнения. Независимо дали вашите или тези с по-стари ваши партньори, пакостите в леглото трябва да си останат далеч от очите на любимия ви. Все пак на вас не ви е приятно да ви обсъждат в мъжка компания пък камо ли пред самата вас.

– не позволявайте да се шегува с вас. Подхвърляния като „хей, като сладко прасенце си“ или „моя пухкаво мече „ не дават добра основа. Много са сладки, но съвсем скоро е възможно от сладко прасенце да станете ужасна свиня. Има достатъчно мили глупости, с които да се наричате.

– пазете егото си. Така не ви казвам да мачкате партньора си, а просто да не губите себе си. Все пак вие сте личност и със или без него пътят ви си върви.

Е, ако все пак се решите да направите всички тези неща пред него, то:
… или искате да го отблъснете
… или наистина не можете да се похвалите с добра стратегия
… или просто искате да пробвате дали би понесъл истинската ви същност и би я обикнал.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu