Драги ми мацки, това е най-често срещаното женско желание – да се върнем при „бившата изгора”. Незнайно защо след като прекратим една връзка и скочим в друга, която в един момент започне да бъде отегчаваща, си спомняме с някакво умиление за миналите дни с онзи прекрасен принц, който вече не е с вас.

Всичко ни се струва толкова прекрасно, че започваме да живеем с мисълта, че никога няма да намерим такова щастие повече и ще останем празни вътре…

Това си е синдрома на „бившия”. Имаме навика да забравяме бързо причините, поради които сме тръгнали от тази връзка. Караниците, обидите, противоречията – всичко избледнява в очите ни и си спомняме само романтиката и всичко нежно, с което ни е дарил.

Да, никой няма да е като предния. Детинско е да сравняваме мъжете в живота си. Глупаво е и да искаме всеки да дава всичко по начин, който е изгоден и за нас.

Преди да решите, че бившата ви изгора е по-добрия вариант, си дайте сметка за всичко, което е отминало. Спомнете си добре защо точно всичко е свършило и кое е било причина за края. Ако с оглед на всичко случило се смятате, че искате да бъдете с този човек и нещата, които са ви наранили са минало – действайте, върнете се! Но ако имате и грам съмнение дали е така не рискувайте!

Все пак нека сме честни със себе си – ако беше толкова добър нямаше да решите да го оставите в миналото, нали така?
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu