Вече официално е пролет и е време да подновим гардероба си. Това любимо за дамите занимание често е съпроводено от желанието да отслабнем, за да изглеждаме по-добре в новите си дрехи.

Затова преди да се отдадете на пролетен шопинг, запознайте се с няколко важни трика, които помагат за успешните резултати при отслабването:

1. Пийте по-често вода

Всеки път, когато коремът ви заговори за вкусни сандвичи, сладички пасти или висококалорични ястия, вие му поднасяйте тутакси една голяма чаша вода. Така поне временно ще заглушите глада за въглехидрати, а пък и ще сте сигурна, че организмът ви е достатъчно хидратиран.

2. Ставайте по-често от бюрото в офиса

Доказано е, че служителите, които по-често стават и се движат в офиса – да отидат до ксерокса, да вдигнат телефона или само за да си поговорят с някой колега, са с по-фини фигури от колегите си, които седят по 8 часа на ден. Резултатите от подобен експеримент доказват, че хората, които по-често се движат в офиса, имат с 4 см по-тънка талия от колегите, които непрекъснато седят.

Тъй като в офиса често сме ограничени в пространството и трябва да се съобразяваме с другите, използвайте всеки един момент, за да станете и да се разходите наоколо, ефектът е сигурен и ще се чувствате по-добре.

3. Който зеленчуци не яде…

Помните ли детската песничка, с която родителите ни заучаваха да обичаме плодове и зеленчуци и да ги ядем често. Е, било е не само песничка, а голяма истина. Ядейки всекидневно зеленчуци и ядки, ние ще сме не само по-здрави, но и в пъти по-слаби от хората, които изключват тези храни от менюто си. Изпитано!

4. Сексът е здраве и красота!

Не е мит, че дамите, които редовно правят секс, са по-слаби. Всеки път, когато се отдадем на ласки с любимия, ние изгаряме доволно количество калории и мазнини. Така този трик ни прави и по-красиви, и по-здрави, и по-усмихнати!

5. Поставете си цел

От дълго време се опитвате да отслабнете и вече сте изгубили надежда, че това ще стане. Най-доброто решение е да си поставите цел. Но нека тя е реалистична – например, че ще свалите 4 килограма за месец, не за ден или два. Бъдете реалисти, ефективното отслабване отнема време, но трае дълго. А вие искате продължителен резултат, нали?
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: az-jenata.com