Да, точно така – има такъв. Мама и татко може и да не са ви учили на тях, но има определени неща, които трябва да се спазват при всеки тип полово общуване, дори да става дума за най-мръснишкия възможен секс.

Хигиената. Ако искате някой да пожелае тялото ви, ще трябва да се погрижите то поне да мирише на чисто. Също така, не сте длъжни да търпите партньор/партньорка, които нямат елементарни хигиенни навици. И най-добрата техника на целуване не може да компенсира лошия дъх на немити зъби и нека спрем с примерите до тук, защото съвсем ще загрубее.

Давай да късаме! Това важи и за двата пола. Чудесно е, когато се демонстрира страст, но имайте предвид, че дрехите струват пари, да не говорим, че за някои хора определено облекло може да има емоционално значение. Има два варианта: първият е самият момент на късане да доведе до сконфузено мълчание, а вторият е след забавленията той/тя да забележи материалните щети и скандалът не ви мърда.

Един, момент, моля! Не, няма място за „един момент“. Преди да се впуснете в такова начинание, погрижете се телефонът да ви е изключен, да няма хора, които случайно могат да влетят в стаята ви или каквато и да е била друга причина, заради която да го/я карате да ви чака. След такова прекъсване рядко можете да се върнете там от където сте спрели.

Бегом, марш! Може и да нямате планове за сериозна връзка с въпросния човек, но това не означава, че веднага след секса, трябва да си оберете крушите.Останете за малко или поне имайте куртоазията да кажете, че сте си прекарали добре и тогава си тръгнете.

Предиграта. Освен, ако не сте се уговорили, тя почти винаги е необходима. Хората не са роботи, за да се включват и изключват по желание на потребителя. Всеки има нужда от малко загрявка, преди да се впусне в маратона.

И защо да не хапнем? Защото сте в леглото. Има хора, които никак не обичат да дейности като ядене, пушене и прочее други занимания да се извършват между чаршафите. Лошото е, че, ако в такава ситуация си отвориш устата и помолиш да се преместите на масата, веднага ти лепват етикет за маниак на тема ред и чистота. Не предизвиквайте съдбата излишно, защото това наистина може да убие настроението.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu