Правиш супер секс, но понякога (или винаги) той просто не завършва с оргазъм? Приготвили сме ти 10 елементарни стъпки, които ще те отведат право в страната на оргазмите.

Антистрес техника
Много е трудно да получиш оргазъм, когато си притеснена или разтревожена. Затова гледай да намираш малко време за себе си всеки ден – запиши се на йога или просто дишай дълбоко известно време, за да се отърсиш от лошите мисли. И гледай да бъдеш напълно спокойна, преди да се заловите към предиграта.

Страстен масаж
Окуражи твоя човек да ти направи цялостен масаж с помощта на масажно олио с приятен аромат – това му дава възможност да изследва тялото ти и да открие къде най-много ти харесва да бъдеш докосвана.

Секс-тистики
Спри да се тревожиш дали си единственият човек на земята, който трудно достига оргазъм. Оказва се, че едва 32% от жените успяват да свършат само от проникване, така че не си сама…

Поеми нещата в свои ръце
Приятелят ти няма как да разгадае, че не си напълно удовлетворена от междучаршафните ви забавления, освен ако не му кажеш. Бъди по-настоятелна и му обясни какво не работи при теб и как би искала да се променят нещата.

Говори
Поискай помощ от твоя приятелка за всичките си оргазмени притеснения – възможно е да ти даде доста добри съвети и да позволиш на мозъка си да почине малко от всевъзможните ти тревоги.

Изчакай
„Свършвам, свършвам… не, не свършвам“. На всички ни се е случвало да сме в ситуация, когато сме на път да достигнем кулминационната точка, но това така и не се случва. Опитай да го подразниш, за да забавиш еякулацията му, така че да го настигнеш. Колкото повече го забавиш, толкова повече удоволствие ще изпиташ.

Палави храни
Медът съдържа бор, който ти помага да произвеждаш женския секс хормон естроген, яйцата повишават енергията и балансират хормоните, докато метилксантинът в шоколада ти помага да стимулираш нервните си окончания.

Секс богиня
Не ВСИЧКО е просто секс за нас, момичета. Една прегръдка на дивана може да помогне ужасно в подготовката на пикантния екшън по-късно.

Знанието прави силата
Експертите казват, че самотните забавления със или без вибратор помагат да изследваш нуждите на тялото си, за да достигаш оргазъм. Веднъж щом разбереш какво те разпалва, можеш да го споделиш на половинката си, за да се постарае да посрещне нуждите ти.

Не си създавай навици
Ако всичко в леглото върви по навик, не се чуди, че оргазмът е мираж… Нападни го под душа, направете го в друго легло или в различно време от деня. Може точно от това да имаш нужда, за да събудиш либидото си.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com