University of Sheffield и Висшето училище по застраховане и финанси ще обучават български студенти по 7 съвместни учебни програми

Водещият британски университет University of Sheffield в партньорство с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартира първата по рода си програма за придобиване на световно призната английска диплома в България. Тя ще даде възможност на всички желаещи студенти да получат познания и подготовка от най-високо качество, диплома от световна класа, обучение от британски преподаватели и достъп до академичните ресурси на Шефилдския университет.

Съвместните програми, които предлагат University of Sheffield и Висшето училище по застраховане и финанси са седем, като четири от тях са за придобиване на бакалавърска степен в направленията Бизнес счетоводство и финанси, Бизнес и финансов мениджмънт, Бизнес маркетинг и Бизнес информатика, а три – за придобиване на магистърска степен по специалностите Маркетинг, реклама и връзки с обществеността, Банково дело и финанси и Бизнес мениджмънт и технологии.

Обучението по програмите за придобиване на степен „Бакалавър” е за период от четири години, а за степен „Магистър” – за период от две години. В рамките на тези програми международен екип от преподаватели, професори и експерти с практически познания и опит ще обучават студентите в България.

Българските студенти вече ще вземат британски дипломи, без да пътуват до Англия, при което ще плащат два пъти по-ниски такси от връстниците си в Обединеното кралство. Успешно завършилите студенти ще получат британска диплома, издадена директно от University of Sheffield, който е сред 100- те най-добри университети в света в престижната класация QS World University Rankings за 2010/11 г., както и българска диплома на Висшето училище по застраховане и финанси.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook