Няма нещо по-жалко от мъж, който се фука колко е добър в леглото. Повярвайте ми, всички жени го мислят. И всички жени знаят, че колкото повече се фукаш колко те бива, толкова повече ще се изложиш накрая.

Опитът на всички жени, които познавам потвърждава правилото, че фукльовците на тема секс се оказват или гола-вода или в най-добрия случай нищо особено. Затова първо и основно правило, когато става дума за за добър секс-имидж е да не се фукаш. Нито някоя мацка ще ти повярва, че ти е 22 см, нито че всички жени, с които си бил са свършвали по няколко пъти на вечер. Ако си мислиш, че за теб второто важи – честито, бил си с доста добри актриси. Ето няколко ценни съвета, които ще ти помогнат за добрия секс-имидж, без да ставаш смешен в очите на мацките:

Никога не подценявай секса със случайни жени. Ние говорим за секс много повече от вас мъжете. И обсъждаме, и клюкарим, и обясняваме подробно. Особено когато става дума за изцепките на някой самохвалко. Ако си позволиш да се изцепиш егоистично, да свършиш за 5 минути и да заспиш на другата страна, ти гарантирам 2 резултата. Мацката никога повече няма да си легне с теб и за това колко си некадърен ще разберат поне още 5-10 мадами. И повярвай ми, така най-лесно ще си сринеш имиджа, затова винаги гледай да си на ниво, поне доколкото зависи от теб. Жените са много по-снизходителни ако не ти стане от притеснение, отколкото ако просто нехаеш дали си ги задоволил.

Не изглеждай неиздържал. Настървен сексманиак в заведение е последния мъж, с когото жената би правила секс. Неиздържалите мъже, готови всеки момент да си го вкарат на първата срещана са жалка картинка. Имай самочувствие и никога не се издавай, че мислиш само за секс. Ние ги надушваме тези неща.

Не говори за размера на пениса си. Фукането на тема размер е много, много тъжна гледка. Още повече, че не е толкова важно колко ти е голям, а как го ползваш. Много по-симпатичен ще станеш на някоя жена, ако се пошегуваш, че ти е 10 см надървен, отколкото ако сериозно я убеждаваш, че ти е супер голям. Ако някоя мацка е толкова нагла да те попита колко ти е голям, ти й отговори, че ако толкова настоява, може да дойде и да провери сама.

Научи се да танцуваш. Добрите танци и ритмични движения издават добър любовник. Не че трябва да умееш всички видове на салса, меренге, бачата и т.н., но задължително се научи да улавяш ритъма, докато танцуваш. Ако не можеш, просто си стой на стола кротко. Жените гледаме колко ви бива в движенията.

Никога не пропускай да предложиш орална любов. Дори жената да откаже, ти си длъжен да покажеш готовност. Мъж, който се дърпа и твърди, че му е гнусно, е абсолютно нежелан любовник.

Не се фукай колко те бива в секса. Най-важното правило за добрия секс имидж е да не се хвалиш колко те бива в секса. Колкото повече го правиш, толкова по-лош имидж ще имаш. Остави секса за леглото на практика, не за масата на приказки.

Добрият секс-имидж е равносилно на добър любовник. Внимание към жената, добра хигиена и тактичност. Това са трите златни правила да си винаги с добър секс имидж.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com