Независимо дали с партньора ви сте заедно от няколко години, месеци, седмици или дни, никога не е излишно да разгорещите празника на влюбените с някои нови романтични подходи.

Лесно е да бъдем романтични. Ето и няколко съвета как да направим вечерта незабравима.

За съжаление тази година празникът на влюбените е в понеделник, което не е най-романтичният ден от седмицата. Вие обаче можете да изненадате любимия с оригинални планове за посещение на галерии или други места, на които обичате да ходите. Така ще спретнете един неочаквано приятен следобед непосредствено преди празника.

Ако празнуването е предвидено за вечерта на 14-ти – резервирайте красив ресторант, отидете заедно до там с такси.

Дори ако сте излизали само няколко месеца, опитайте се да претворите първия път, когато се видяхте, или първата официална среща. Не е изключено да празнувате деня на влюбените и на мястото, където за първи път сте срещнали влюбените си погледи.

Преминете на следващо ниво като си позволите да споделите как сте се чувствали в момента, в който за първи път сте видели любимия, как сте забелязали усмивката, косата, очите – или каквото първо е привлякло вниманието.

Друга идея, заслужаваща внимание, е празнуване вкъщи. Изпратете съобщение в колко часа ще очаквате партньора си, запалете свещи, разхвърляйте внимателно възглавнички и меки завивки. Поръчайте или пригответе сами предпочитаните ястия, пуснете си любимата музика. Не прекалявайте с яденето. Сменете обстановката като пренесете част от леките хапки в спалнята. Проявете въображение. Хранете се един друг.

Направете Фейсбук изображение, съставено от ваши общи снимки.

Изненадайте любимия, като направите подаръка си личен. Прикрепете към избрания подарък нещо приготвено лично от вас и го пъхнете деликатно в кутията/плика.

Подарете Валентика с желания, които сте склонни да изпълните. След като партньорът си избере 2 или 3 от тях, изпълнете с удоволствие желанията му. Това би направило и двама ви щастливи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg