Всички сме наясно как в днешно време всеки един „предприемчив” мъж смята, че е по-удачно да има отношения с обвързана жена – по-малко мрънкане, по-малко подаръци, повече секс, дискретност, повече свободно време. Един малък рай! Но нещата не винаги се получават така както си мислим, нали?

Възнамерявам да маркирам малко недостатъци на обвързаните жени, за да можете да си дадете реална преценка дали си струва.

– Винаги трябва да си в нелегалност. Има строго определени места, на които да се виждате и толкова. Всяка една волност, която можеш да си позволиш се наказва сурово и със бесен скандал или прекратяване на взаимоотношенията.

– Съществува подходящо и неподходящо време. Нямаш право да звъниш когато е на работа, сред приятелки, когато си е вкъщи или на обяд със съпруга й. Номера ти не е записан в телефона й или е под женски псевдоним. Предпочита да звъни тя. Предимно когато има нужда от теб физически.

– Шанса да станете приятели е малък. Навярно всичко ще е само секс и нищо повече. На нея няма да й пука дали сте влюбени и как е минал деня ви. Тя пристига взима всичко, което й липсва и си тръгва.

– В един момент ще се почуствате като зле платена проститутка. Много използван, много смачкан и може да търсите самочувствието си по джобовете на захвърленото й бельо в чекмеджето.

Мъжът и семейството й е преди всичко. Дори и да умирате не можете да разчитате на нея. Имате празник, на който е важно тя да присъства – не се надявайте! Тя предпочита да вечеря с мъжа си.

Това е една малка част, с която трябва да сте наясно преди да започнете да „,мечтаете” за такива отношения, която се надявам да ви изясни част от минусите на такива връзки. И все пак, ако желаете това – бъдете щастливи!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu