Не е тайна, че повечето женени мъже след известно време губят интерес към брака и половинките си съответно.

В кои моменти мъжът започва да скучае и да не забелязва жената до него, потърсихме мнения на различни мъже. Ето до какви изводи стигнахме заедно:

1. Мъжът губи интерес, когато жената не се поддържа красива

Всеки знае приказката, че мъжът обича с очите, а жената с ушите. За да се задържи вниманието на мъжа, жената трябва да е секси. Разбира се, самият факт, че е избрал вас за своя съпруга, значи че мъжът ви ви обожава. Но и на това обожание му идва краят, за съжаление. Затова внимавайте и се опитвайте винаги да сте в добра форма, първо заради себе си и лично самочувствие, после и за половинката ви.

2. Липса на конкуренция

Мъжът по природа е ловец, свикнал е да преследва плячката си и диво да й се наслаждава. Ако мъжът ви загуби интерес към вас и страстта угасва, значи ви трябва нова тактика. Излизайте по-често с приятелки, без да уточнявате в колко часа ще се приберете или пък да му звъните на половин час да го питате ТОЙ какво прави. Забавлявайте се от време на време и сама, без да му давате отчет с кого сте, къде и защо. Нека той се интересува от вашите занимания и да поревнува малко. Мъничко напрежение във връзката никога не е излишно, ако искате да има искри.

3. Еднообразието поражда скука

Трябват ви нови емоции, преживявания, пътувания. Опитайте се да си ги осигурите, дори и ако нямате финансовата възможност. Винаги е достъпно да се разходите до близката планина в населеното ви място или пък в местния парк. Разнообразете сексуалния живот, опитайте нови пози, играчки и места. Ако вие не се стараете на вас да ви е хубаво, няма кой друг да го направи.

4. Ревността убива всяка любов

Прекалената ревност може да убие всяка красива любов, запомнете го. Вече сте заедно, обичате се и е редно да си вярвате един на друг. Нормално е понякога да изпитвате лека ревност, но само ако има причина за това. Безумната, задушаваща ревност не е романтична, макар холивудските сценаристи да се опитват да ни го втълпят. Напротив, може да стане причина за отдалечаването на двама души и тяхната раздяла…

5. Липса на лично пространство

Осигурете един на друг малко лично време. Той иска да излезе с приятели на бира – ок. Нека това не се превръща в драма от типа „Той вече не иска да излиза с мен“. Всеки човек има нужда от време на време да бъде със своите приятели, на любимото си място, за по чаша бира или вино. Той излиза, излезте и вие. Така ще разнообразите деня си и по-късно, любимият ще ви е още по-любим и интересен. Изпитано!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: az-jenata.com