Приятеля ви е страхотен – не пие, не пуши, не ви изневерява, харчи разумно, но е женен… за работата си. Първоначално махате с ръка и приемате това като малка странност, като временно, като борба за доход, за власт, обаче с времето виждате, че колкото и да расте партньорът ви в кариерата, толкова повече се вглъбява и толкова. Е, не спира да ви убеждава, че това е временно от добро възпитание, а вие от куртоазия му вярвате и се правите, че всичко е наред.

Да, но докато не дойде първият ден, в който трябва да отидете на лекар, а той няма да ви придружи, защото работи извънредно. Постепенно желанието му за секс намалява, забравя рождените си дни, подарява ви само пари за празниците, а когато му напомните за някое събиране с приятели или с роднините ви, той просто казва „Е, голямо момиче си ще се справиш сама! Аз съм ангажиран, нали знаеш?”

Е, да в този момент вече сте извън кожата си и това е нормално, защото не трябва на челото си да имате графа за дата, отчет и подпис, за да ви обърне дори и капка внимание.

Ако искате да промените това поведение използвайте молив, гума и линия – молив, за да подпишете документа за развод един вид на чернова, за да се стресне, линията да я тропнете на масата, а гумичката … е, ако и за нея ви трябват инструкции, то по-добре вместо да вдигате скандали на половинката ви, да потърсите в тълковния речник думата „секс”.

А сега сериозно – поставете ребром въпроса. Работата му може би носи адреналин и самочувствие за него, но добре трябва да му обясните, че взима тези неща от вас. Тук може би би свършил работа ултиматумът. А ако избере работата, нали знаете – бягай, бягай, бягай!
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu