В края на месец ноември най-голямата верига магазини за продукти и услуги за офиса и дома в България Office 1 Superstore даде старт на новата си национална програма Office 1 PhoneBack за събиране на употребявани мобилни телефони за рециклиране.

Всеки посетител на магазините под покрива на Office 1 Superstore може да предаде своя употребяван мобилен телефон, в който и да е от търговските обекти в страната. Срещу това получава ваучер, валиден за покупка на почти всички стоки и услуги, предлагани от веригата.

Оценяването на върнатите употребявани телефони се осъществява в магазините със специално разработена програма, която предотвратява възможността за субективно определяне на стойността на ваучера. Ваучерите не са поименни, при пазаруването с тях не е необходима легитимация и могат да бъдат използвани и като подарък за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Ваучерите са валидни до 30 дни от датата на издаването и могат да бъдат използвани за пълно или частично плащане в търговските обекти на компанията. При покупка с ваучер са валидни текущите промоционални цени на стоките и услугите в магазините им.

„Основната цел на програмата Office 1 PhoneBack е стимулирането и възпитаването на екологичното мислене у нашите клиенти. Тази инициатива за целенасочено събиране, съхраняване и рециклиране на употребявани телефони е един от дългосрочните ангажименти на компанията, които смятаме да продължаваме и развиваме. Чрез нея бихме искали да приобщим нашите клиенти, служители и мениджъри към идеята за по-чиста околната среда”, коментира Иван Кирилов, Мениджър Телеком в Office 1 Superstore и ръководител на проекта.

Всеки издаден ваучер има уникален номер, чрез който може да се провери дали срокът за използването му не е изтекъл в регистъра на корпоративния сайт на компанията.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook