Още от времето на Ева, жената е започнала да измисля, запазва и предава тайните на изкуството за съблазняване и самата „свалка” не е нищо повече от това да се опиташ да завладееш мъжа, който стои пред теб. Жената, в продължение на дълги години, е била дори лишавана от мнение и избор, но впоследствие, тя, с похватите си, въображението, силата си, е успявала и успява да постига целите си. Сега когато живеем в дни на свобода и разкрепостеност, всичко е ново, но желанието е още същото.

Има хиляди съвети как можем да „свалим” един мъж. Важни елементи са били винаги облеклото, всички аксесоари, прибавени към него (гривни, обеци, колиета, които да привличат вниманието и погледите в дадена зона на женската физика), като стигнем дори до бельото (човек никога не знае). Но всичко това в крайна сметка се оказва само украшение на най-хубавия подарък, а именно женското тяло.

В началото…

Най-важната е сигурността на жената в самата себе си. Това дава основите на завладяването на другия. Всъщност свалката следва дадени фази, като един автентичен танц на съвокупляване между мъжкото и женското, като стъпки, които водят от един ритъм в друг, а дължината на всичко това може да трае седмици, дни, часове, а дори и минути.

Един от най-използваните женски методи е погледът. Както казват „очите са огледало на душата”. Да не забравяме и че визуалният контакт с другия ни оставя най-силно впечатление, а кой би устоял на един предизвикателен огнен поглед? Всичко това може да се окаже цяла вселена на общуване.

След очите идва ред и на устните. И това, което може да се направи с тях. (не, не си мислете само за това, въпреки че и за него има време). Става въпрос за усмивката. Тя жест на одобрение, знак на това, че човекът, който стои срещу теб ти е приятен, забавен, може да бъде хармонична, симпатична, дори закачлива. „Усмивката краси човека”, а какво по-хубаво бижу от естественото. Освен това, тя привлича вниманието на мъжа към устните, подчертава скулите на лицето и самото му излъчване. Всеки би пожелал да целуне едни красиви усмихнати устни.

Силата на думите

Гласът и думите са също изключително важни. Толкова важно е това, което казваме, колкото и това, което не казваме. Затова жестовете на ръцете ни, начинът, по който сме застанали, всичко това говори за нас. Нежните женски ръце, в компанията на атрактивна стойка на едно красиво тяло, усмивка и приветлив тон, а защо не и закачлив, са една добра крачка към сближаването. Гласът ви трябва да се превърне в мелодия за ушите му!

Аромати

Ароматът, който използвате също може да бъде път към очарованието. Добре подбран парфюм, с нежни, но чувствени нюанси може да побърка мъжа. Разбира се всичко е въпрос на вкус, а вие най-добре знаете какви са вашите предпочитания и какво може да опияни мъжката глава.

Любовта на мъжа минава през стомаха

Ако нещата вече са преминали през първите фази, време е да демонстрирате уменията си, за да очаровате напълно вашето момче. Може да го изненадате с романтична вечеря и бонус към нея или вкусна закуска, чийто аромат да го събуди. Така той ще остане удивен от уменията ви в кухнята, а вие доволна от положителната му оценка.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: pikantno.eu