Човек дори и добре да си прекарва в леглото накрая стига до заключението, че трябва да си има своя секс играчка. И докато мъжете много лесно се престрашават да отидат в специализирания магазин и да пазаруват, то за жените не е никак лесно да влязат и да заявят: „Искам вибратор”.

Затова и специалистите препоръчват на дамите да спазват някои основно правила, ако са решили да се сдобият със секс играчка.

Правило номер 1 е никога да не пазарувате сами, когато ви е за първи път. Отидете с приятелка и превърнете преживяването в едно забавно приключение.

Другото основно правило е да не се притеснявате да разпитвате продавачката за предлаганата стока. Ако се скомросвате прекалено много, нищо чудно да се приберете вкъщи с изкуствена вагина вместо с изкуствен член.

И ако въпреки ценните съвети продължите да се притеснявате от посещението на еротичен магазин, то най-лесният изход от ситуацията е да се обърнете към онлайн търговията. С помощта на интернет можете да се сдобиете и с най-смущаващите уреди за доставяне на сексуално удоволствие без да се налага да излизате от вкъщи.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com