Китайското общество е изправено пред голям проблем. Родителите не успяват да дадат необходимото сексуално образование на децата си. В училище подобни теми също са табу. След десетилетия строги държавни ограничения върху действията и мисленето на хората сега Китай е отворен към света, но сексът продължава да бъде доста притеснителна тема във всекидневното общуване на най-многобройната нация на планетата.

Наскоро управляващите премахнаха някои ограничения върху разпространението на порно по интернет. Няколко големи еротични сайта вече са достъпни за обикновените потребители. Според специалистите това е само първата стъпка от една дълга борба.

„Детето ми ме пита за това как се правят бебетата и какво става, когато едно момче си хареса момиче. Задал тези въпроси и в училище, но учителката му ударила шамар и го наказала заради гаменско поведение. Не знам как да се справя в подобна ситуация. Наистина се нуждаем от помощта на специалисти, за да образоваме сексуално нашите деца“, заявява през вестник „Чайна дейли“ 30-годишна майка, която предпочита да остане анонимна.

Нейните проблеми явно не са изолиран случай. Според китайските вестници в страната вече работят стотици квалифицирани сексолози. Те помагат на желаещите да освободят съзнанието си от ограниченията и да говорят за секса свободно и без притеснения.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com