Актрисата от филма „Сексът и градът“ Сара Джесика Паркър вече не е момиче, но тя стана съвременна икона за много девойки и жени. Много хора от цял свят са склони да я имитират. В крайна сметка, въпреки факта, че тя отдавна премина 40 години, звездата е в отлично физическо състояние.

Фитнес
Не е изненадващо, но Сара Джесика не се поти във фитнес залите и няма личен треньор. Според нея, фигурата и красотата се дължат на гените и здравословното хранене. Достатъчно е физическото натоварване по време на дълги разходки в парка и подмяна на асансьора със стълбите.

Диета
Актрисата се придържа към така наречената диета на южния плаж, чиято същност е проста: „лошите“ мазнини и въглехидрати се заменят с „добри“.

Хранителният режим на Сара Джесика Паркър има три фази:

Фаза 1
Две седмици на строга диета, през които ядете само яйца, нискомаслени сирена, бобови растения, зеленчуци, ядки и постно месо. Напълно забранени храни по време на този период, са ориз, хляб, картофи, плодове, захар и тестени изделия.

Фаза 2
Постепенното въвеждане на нови продукти като можете да добавите към вашата диета пълнозърнести храни и плодове. Идеята е да се увеличи приема на въглехидрати, докато продължавате да губите от теглото си. Ако по време на втория етап започнете да качвате тегло, трябва да се върнете към фаза 1 за кратък период от време и бавно да преминете към фаза 2 отново.

Фаза 3
През това време си направете удобен хранителен режим, който лесно може да следвате. Ако започнете да наддавате тегло отново, винаги можете да се върнете към фаза 1 и 2.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook