Флиртувайте и бъдете себе си, съветва писателката Барбара Кислинг

Всеки средностатистически мъж жадува да има лошо момиче в леглото си, но какво кара жените да станат дяволи и какви трикове използват, за да привлекат мъжете.

Лошото момиче е истинска легенда за повечето мъже, тя е като митично същество, което не всеки може да види. “Кой , аз ли? Да, аз съм лошо момиче?”, казват повечето жени, но малка част от тях осъзнават, че лесно могат да събудят лошата си страна.

“Мъжете бленуват за страстни жени, без задръжки, които да са готови да преминат собствените си граници и да нарушат правилата”, обяснява Барбара Кислинг, автор на книгата “Пътеводител за лоши момичета”, съобщава БГНЕС.

Тези съвети и трикове завинаги ще стоплят сексуалния ви живот.
Първо: Бъдете шеф в къщата тази вечер – всяка уважаваща себе си жена знае как да използва мощта, която има над мъжете. Научете се да казвате на мъжа какво искате да направи и не го пускайте, докато не си го заслужи. Една истинска изкусителка знае как да покаже всички свои еротични страни. “Просто се дръжте закачливо, флиртувайте, бъдете себе с и говорете открито с партньора си”, допълва Кислинг.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: vsekiden.com