Сексуалният тип и темперамент на жената може да бъде разпознат по бельото, което тя предпочита. Смята се, че цветът на сутиените и бикините й е отличен показател за това дали тя ще е разкрепостена в леглото или консервативна.

Достатъчно е да се види презрамката на сутиена й, която прозира под блузата или игриво се подава под презрамката на роклята й. Бялото бельо е предпочитано от традиционалистките, за които единствената нормална поза е мисионерската.

Това е жена, която не приветства нови идеи в спалнята и си избира само една-две пози. Тя не иска да ги смени през целия си живот. Като цяло дамата, която предпочита бяло бельо, е доста досадна партньорка за всеки мъж.

Розовото бельо е любимо на жените тип Барби. Това е леснодостъпна мацка, комуникативна и с много богат сексуален живот. Но всъщност цялата й лесна достъпност е просто фарс, а зад имиджа на стилна и общителна мадама се крие комплексирана жена, която не се харесва.

Много е трудно да я убедите да прави секс на запалена лампа. Тя през цялото време ще мисли не за друго, а за това как точно изглежда и дали няма да забележите някоя излишна тлъстинка по нея. Жълтото и светлосиньото бельо е любимо на жени, които са с мъжки темперамент, без да са особено стилни.

В същото време обаче тя се срамува от собственото си тяло, затова от нея може да се очаква наистина страхотен секс, без съпътстващ стриптитйз или голи танци за възбуда на мъжа.

Червеното бельо е любимо на жените тип вамп. Те са страстни, дръзки, обичат бързия секс и експериментите в леглото. В нейното съзнание не съществуват табута и думи като „извратено” не са й познати.

С нея може да се опита абсолютно всичко – от тройка до секс игри пред куп хора и в същото време тя няма да изпита и грам притеснение. Черното бельо е характерно за дами, които имат доста агресия и малко желание за експерименти.

Също така те са скъперници откъм емоции. С тях не може да се говори за това дали наистина харесват секса или пък защо. Но затова пък те са изключително цинични, което се харесва на много мъже.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: ezine.bg