Времето на всяка жена да намери своя идеален съпруг е ограничено. А няма представителка на нежния пол, която да не иска да уцели точно в „десетката“. Как да постигнете това?

1. Не съдете за неговия характер по отношението му към вас. Защото в семейния живот настъпват моменти, в които той ще се отнася с вас точно по същия начин, по който се отнася към „чуждите“ хора. Така че, обърнете внимание на това, как вашият избраник се държи с продавачите, сервитьорите, колегите и т.н.

2. Обърнете внимание и на отношенията му с неговата майка. Ако той и звъни всеки ден и търси от нея съвет при покупката на дрехи, например, а през почивните дни няма нищо против да и угоди и да отиде с нея на вилата, то тогава трябва да сте сигурни, че тя е вашата основна съперница. Ако пък той не иска нито да я вижда, нито да я чува и когато я спомене в разговор звучи раздразнен, то вашият избраник все още не е готов да се грижи за вас, а отношението му към жените си остава непроменено от тинейджърските му години.

3. „Кажи ми, кои са твоите приятели и аз ще ти кажа, какъв си ти.“ Задължително се запознайте с приятелите му. От тези контакти вие ще можете да извлечете полезна информация – за неговите интереси, готовност да се притече на помощ, способността да подкрепя, а също така и за неговите минали увлечения.

4. Обърнете особено внимание на неговите слабости. Но не се надявайте да го промените. По-добре ще е да си помислите много добре дали сте готови да се примирите с недостатъците му, отколкото да се опитвате да ги „изкорените“.

5. Ако планирате да имате деца, вижте какви са реакциите му към децата на вашите приятели и близки или към децата играещи на близката площадка. Едва тогава го попитайте за плановете му по този въпрос.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook

Източник: zaneya.com