Чудила ли сте се някога, легнала до вече спящия любим мъж, минути преди и вие самата да потънете в страната на сънищата, какво и как би било да сте с този мъж ден след ден, седмица след седмица, месец след месец, година след година? Едно проучване твърди, че може да разберете веднага – просто погледнете в каква поза спи вашият любим. След като проучил личностните характеристики и предпочитаните пози за сън на 1000 души, Крис Идзиковски, директор на Центъра по съня в Единбург, Великобритания, открил изумително прецизна връзка между двете.

След като сте видяла как спи вашия любим, проверете в коя от шестте категории, изброени по-долу, попада и ще получите добра представа за това, как биха изглеждали нещата в дългосрочен план. Не забравяйте обаче, че това е валидно не само за мъжете, но и за вас самата, така че бихте могла да научите и нещо ново за себе си.

Свити на кълбо на едната си страна
Ембрионалната поза всъщност е най-често срещаната – 41% от хората казват, че я предпочитат. Важно е да отбележим, че в тези 41% жените са два пъти повече от мъжете. Спящите по този начин може да изглеждат твърди на пръв поглед, но всъщност са чувствителни и притеснителни, така че имайте това предвид, ако решите да се пошегувате с аромата на чорапите на любимия.

На една страна, изпънати като талпа
15% от хората спят на една страна, с ръце по тялото отстрани. Този модел хора, освен че пестят място в кревата, са много доверчиви и общителни и ако вашият партньор се е „изпружил“ до вас, знайте, че ще си отходите по партита, сбирки и какви ли не мероприятия, където тази социална фурия ще може да се развихря.

На една страна, с изпънати ръце
Предупреждение: 13-те %, които спят на едната си страна, с ръце, опънати пред тях, са цинични и бавно вземат решения. Но ако и да избягват колкото е възможно по-дълго отговора на някои въпроси, веднъж след като се обвържат, може да сте сигурна, че те са 100% сигурни в решението си.

По гръб, с ръце отстрани
Тази поза, характерна за 8% от допитаните, означава, че вашият любим е резервиран и има много високи стандарти. Вие сте с човек, който ще се отнася към отношенията ви с уважението и вниманието, което заслужават.

По корем
7% от хората спят по корем, с ръце около възглавницата и глава, обърната встрани. Изследването показва, че този модел са абсолютни купонджии. Ако вие или той сте такива, вероятно животът ви ще е едно безкрайно парти.

По гръб, с ръце над главата
Това е най-рядко срещаната поза – само 5% от хората спят по този начин, но пък и те представляват твърде рядък “модел”: тези хора са добри слушатели. Така че, ако сте споменала, че обожавате да се събуждате с музика на Чайковски, не бъдете изненадана, ако желанието ви се сбъдне някоя сутрин.
Източник: actualno.com