Имате връзка, но не живеете заедно. Съответно имате много свободно време, което прекарвате пред компютъра. Използвате социални мрежи, Skype, ICQ и всякакви други комуникационни канали, които ползвате къде за работа, къде за развлечение. И измежду тях все нещо привлича вниманието ви, особено късно вечер. Там е мястото, където да се отпуснете, да побъбрите, а защо не и да пофлиртувате. Това на всеки е позволено, дори на отдавна женените. Но дали това няма да се изтълкува като изневяра от страна на половинката ви?

Най-малкото, че започвате да прекарвате повече време с някого другиго – дори и само он-лайн, че чакате примигването на иконките, че се наслаждавате на тънкия хумор или изискания он-лайн стрийптиз. От любопитството до възбудата, разстоянието понякога е кратко. Но дори да стигнете само до он-лайн флирта, дали това няма да попречи и да развали оф-лайн връзката ви?

Считате ли за изневяра времето, когато гаджето ви прекарва в разговори с други жени в Skype?
И смятате ли, че това е най-прекия път, по който някоя мадама да влезе в неговото сърце и от там да скочи в леглото му?

А може всъщност връзката ви да не е чак толкова сериозна (колкото си мислите и колкото ви се иска), щом не живеете заедно, и съответната половинка, да се чувства напълно свободна да изразходва свободното си време както си реши, включително да общува с жени в сайтове за запознанства.

Това откритие определено е супер неприятно, но какво правим, когато е факт? А дори да не сме установили този факт със стопроцентова сигурност, гложди ли ни подозрението, че може би не сме единствени и неповторими, както ни се иска? Или пък ни дава свободата и ние да си използваме времето, така както решим, включително с разширяване на социалната мрежа от виртуални контакти?

Хората са го казали – колкото повече контакти, толкова повече възможности за избор.

И все пак монетата винаги има две страни:
– Считаме ли флирта (дори само в чата) на гаджето ни за изневяра?
– Позволяваме ли си от своя страна флирт (дори само в чата) и броим ли го като изневяра?

Хора всякакви, но как да уеднаквим моралните и етичните си норми, така че да не се нараняваме взаимно и да не се подозираме излишно?

И все пак трябва да си дадем отговор на това що е за нас флиртуването в чата, защото интернет е навсякъде и подозрението дебне отвсякъде.
Източник: az-jenata.com