Ръцете, очите и дори разхвърляният апартамент на един мъж показват как всъщност се чувства с теб.

Знаеш прекрасно, че прегръдката е очевиден знак за чувствата му към твоя милост. Но какво да кажем за дребните деликатни жестове, които доказват, че ти си неговата принцеса, и то не само в момента? Ако имаш идея на какво да обръщаш внимание, емоциите и намеренията на нашего брата ще са като отворена книга пред теб. И така, какво ти говорят действията на половинката ти…

…когато гледа телевизия
Ако си в състояние да откъснеш очи от Сойър от Изгубени, погледни през това време какви ги върши с ръцете си твоя човек. Със сигурност ще получиш достоверна информация, защото вниманието му е съсредоточено изцяло върху екрана, а не върху движенията на тялото му. Ако неволно преплита пръсти с твоите, подсъзнателно ти казва, че иска да бъдете емоционално свързани. Още по-добър знак е да вземе ръката ти и да я придърпва към себе си – очевидно иска да те защитава.

…когато е с приятели
Срещата с компанията на другия е страхотен тест за чувствата на твоето сладурче. Примерно седите си в заведението и той обвива ръка около кръста ти. Така де, един вид маркира си територията и все едно казва на момчетата: „Тя е изцяло моя“. Ако те прегърне през раменете, това показва дълбоко желание да се грижи за теб. Друг ясен знак, че въпросният тип те иска в живота си, е ако сяда толкова близо, че бедрата ви да се докоснат.

…когато отиваш у тях
Щом ти предстои да пристъпиш прага на леговището му за пръв път, сигурно ти се иска вътре да те посрещнат свещи, вечеря и нежна музика. Но да оставим романтиката настрана за момент и да се пренесем в грубата действителност. Всъщност ще е много по-добре, ако мъжът не е положил чак толкова усилия, за да ти завърти главата. Въпреки че хаосът в спалнята му може да ти се стори малко отблъскващ, ще разбереш поне две неща за него (като не броим факта колко бири е изпил снощи): първо, че е открит тип, който не играе игрички и второ, че се чувства удобно в компанията ти. И в двата случая печелиш.

…когато сте на вечеря
Спри да се притесняваш дали няма да ти остане спанак по зъбите. По-добре обърни внимание на маниерите на индивида срещу теб, докато хапвате, за да разгадаеш истинските му намерения. Ако тръгне да премества чашите и чиниите наоколо, явно се опитва да разчупи бариерите между вас. Освен това когато един мъж си пада по теб, определени части от тялото му се изпълват с кръв. И не, не говорим само за Онази определена част, за която си помисли, а за устните му. Ако сладурът отпива от питието си и често докосва устни, бъди сигурна, че те харесва. И последно, мъж, който си навива ръкавите на ризата или разхлабва възела на вратовръзката си, иска да те закара в леглото.

…когато пазарувате
Да не сме материалисти, сега няма да говорим за това какви подаръци ти прави един мъж. По-добре следващия път, докато обикаляте по магазините, обърни внимание на крачката му. Ако се съобразява с твоето темпо на ходене и двамата се движите в синхрон, очевидно си пасвате. Въпросният индивид може още да не го осъзнава, но тялото му издава, че е на твоята вълна.
Източник: pikantno.eu