Колкото повече чета разни изследвания, толкова повече се убеждавам, че хората по света си нямат никаква сериозна работа и си хвърлят парите за тотални измишльотини. И ето ви – икономическа криза. Какво друго да се очаква? Не питат батко си, ами само тестове, проекти и тъпотии правят. Да не би да стават по-щастливи? Само по-изкукали!

Открили моля ви се някакви си психолози, че колкото по-взискателна била жената към избора на партньор, толкова по-голям шанс имало да го намерите. Това е един малък пример от бозите, които четете и най-вероятно взимате из-на-по-пред-вид. И после що съм нещастна, що не ми върви, що… И като ми казаха за това си викам, веднага да седна да ги светна тия моите котета, да не слушат подобни упадъчни глупости, ами да се придържат към здравия балкански … разум.

Може би някъде по света може да се доверите на разните му там тестове и психолози, но определено не и у нас.

Милички, колкото повече се правите на недостъпни, непристъпни, с някакви си супер изисквания и критерии, толкова по-голяма е вероятността да си останете стари моми на по 60 години.


Запомнете, не може да искате много от мъжа – секс, пари (в умерени количества) и най-много да ви кара с колата си на работа, но не всеки ден. Да не сме таксиджии, да му се не види?

А подозирам, че много български девойки точно това си търсят – богат таксиджия, за предпочитане с апартамент.

И не може все подаръци да искате, а никакъв дикиш да не пускате. Първа среща – роза – разбирам – да видите, че сме галантни. Ама да искате и на втора среща – роза и вечеря, не сте ли малко нахални? Втората среща може да е директно у нас или у вас. И от там натам само домашен кекс – така трябва да е по време на криза.

И запомнете, че пърденето, оригването и миризмата на чесън и чорапи са естествени неща. Ако проявявате много претенции, може да се окаже, че има други, които са по-желани от вас. Запомнете – колкото по-малко претенции проявявате, толкова по-голям шанс има да сте желани. Толкова ли е трудно за проумяване?

Не може още на първа среща да ми идвате с един ферман условности, уговорки и прочие – ама всеки ден ще излизаш с мен, ама няма да си чатиш в нетя, ама няма да се срещаш с тез твоите приятели, щото са простаци, ама няма това, ама няма онова… Е, съобразявайте се да му се не види… Вие твърдите, че сте били в криза за мъже. Ми в криза ще сте и то задълго – по една единствена причина – голямата взискателност и очаквания. Свалете летвата, доближете се до природата, до естественото, не искайте много, радвайте се на простите неща и ще видите – как ще сте желани. Що ромките не се оплакват от нежеланост? Щото не четат по цял ден глупости в нетя и не искат всеки месец на екскурзия. Приземяване, приземяване и какво там беше… улеснява живота. Слушайте батко си и проблеми няма да имате.
Източник: az-jenata.com