Искате да завоювате мъжкото сърце, но не знаете как. Ето и няколко съвета за разоръжаването на по-силния пол:

Мъжете харесват жени, които не са обсебени от любовния живот, а имат широк спектър от интереси. Това може да е работата, спортът, изкуствата, всичко, което ги прави независими, мъжете смятат за сериозен фактор за една успешна връзка.

Допитване, направено от списание „Men’s Health“, показва, че мъжете обожават жени, на които не пречи „мъжкото приятелство“ и които оставят не по-малко свобода на партньора си. 64% от анкетираните мъже казват, че искат да разполагат с малко време за себе си и, че са безкрайно благодарни на жените, които уважават това им желание. Мъжете, също така, обожават жените, които имат собствено мнение. Под това се подразбира и желанията им в секса. Интересен е и фактът, че силният пол харесва и жените, които им помагат в избирането на дрехите и особено, когато става въпрос за вратовръзките. И все пак съветите трябва да са умерени – мъжете не обичат агресивното налагане на мнение и нетактичното коментиране на стила им.

Запитването показва също, че мъжете лесно се влюбват и това чувство по-някога е по-силно и по-дълго отколкото при жените. Така че мили дами, може сами да констатирате, че въобще не е трудно да „му замаете ума“.
Източник: dariknews.bg