Той или тя, по цял ден си изпращат SMS, а понякога продължават и през нощта. Разкъсани от ревност понякога дебнете първата възможност за да се докопате до мобилния на своя партньор и да разберете за какво става въпрос. И тази постъпка не само, че не е възпитана, но не е и най-разумната.

Изследване проведено в Австралия показва, че всеки трети притежател на мобилен телефон скришом проверява съобщенията на партньора си и скъсването на връзката в много случаи е в резултат на точно този вид „шпионаж“. Жените обаче по-често от мъжете проверяват с кой си пише любимият. Най-добрата възможност за този вид шпионаж е когато любимият си взема душ или спи. Какво тогава се разбира? Онзи който наистина нещо укрива ще внимава много – такъв човек старателно трие всички „не позволени съобщения“ или обаждания. Или пък пише кодирано, така че партньорът му трудно ще може да разбере за какво иде реч.

Така подозрителните много често намират ласкави съобщения, зад които почти не съществува флирт или обикновено е за „убиване“ на скуката. Но докато обясните на партньора си, че е само шега, молбата за развода вече е депозирана при съдията. Изследването показва, че 10% от разпадането на връзката се дължи именно на SMS-те.
Източник: news24.bg