С новата карта GiftCard за първи път в България всеки може да направи подходящ и нестандартен подарък. Продуктът предоставя избор между 20 дизайна за различни празнични поводи, като избраната карта може да бъде заредена с номинал от 10 до 500 лева.

Пакетите за подаръци включват GiftCard, поздравителна картичка и празничен плик, като всеки подаряващ ги персонализира за съответния получател. Могат да бъдат поръчани през сайта www.giftcard.bg както от България, така и от чужбина. Картата се използва в търговски обекти, носещи логото на MasterCard, или във вериги, чието лого е отпечатано на самата GiftCard (ко-брандирани и Private Label GiftCard).

GiftCard са валидни само за България, до 2 години от датата на издаване. Обслужват се без такси и комисиони 6 месеца след закупуването им. Картите могат да бъдат използвани многократно, до изчерпване на стойността.

„Подаръкът GiftCard е напълно нов продукт за българския пазар. Това не е ваучер от близкия магазин, това е истински подарък със свой собствен стил и послание. Предназначен е за съвременния зает и забързан потребител, който няма време да избира подаръци, които могат да останат неизползвани или да се дублират. GiftCard е перфектният подарък за всеки получател по всеки повод”, каза изпълнителният директор на „Гифткарт” АД Мина Крайчева.
Източник: erogance.eu