Най-красивите жени се намират в Швеция и особено в Стокхолм, което прави държавата най-атрактивната дестинация за мъжете пътешественици. Така поне смятат авторите от специализираното издание за туристи Traveler’s Digest. Според тях, разходката по улиците на Стокхолм те кара да се чувстваш сякаш си попаднал в риалити шоу за манекенки.

Също така бонус фактор е, че шведките са образовани и доста приятелски настроени. Даже говорят английски с приятен британски акцент. А за капак на всичко, скандинавските страни са едни от най-безопасните за туристи.

На второ място е Аржентина и Буенос Айрес. Много млади аржентинки изглеждат като топ манекенки защото столицата е населена от наследници на италиански емигранти.

Русия заема почетното трето място в класацията, защото „в московското метро можеш да видиш повече красиви жени, отколкото в цяла Америка“, пише изданието.

България е на четвърто място, а след нас са Латвия, Беларус, Украйна и Естония.

Немците, французите и швейцарците въобще не присъстват в списъка. Хората от тези държави полагат повече грижи за външния вид на домашните си любимци, отколкото за своя собствен, казват туристите.

Дания също е в списъка за предпочитани дестинации, защото е наистина безопасна. Момичетата от Копенхаген пък са известни с това, че въобще не се интересуват от социалния статус на партньорите си.

Варна, Лос Анджелис, Каракас, Монреал и Тел Авив също присъстват в списъка за места за почивка, радващи се на висок интерес. /news24.bg

Още новини в Novini.elitno.com