Свикнали сме да приемаме есента като началото на края на приятните преживявания. Летните флиртове са свършили, сивите облаци са прогонили ефирните къси полички и полупрозрачните блузки и не ти остава нищо друго освен да пипнеш първия срещнал те грип и да изпаднеш в подобаваща депресия.

Но, не това е решението. Според психолозите есента е време за едно дълготрайно влюбване, което да трае поне до пролетта. Именно защото идва зимата и всеки иска да свие собствено топло гнездо. Дори на мъжете не им се излиза на лов в студа и предпочитат да се върнат в топлата хралупа и да имат топла супа.

Така че това е идеален шанс за необвързаните дами да намерят своя есенен домошар и да го имат само за себе си.

Ако сте си харесали някой колега в офиса или някой приятел от компанията, есента е времето за една смела офанзива.

Можете да бъдете загадъчно елегантни и без да показвате по-голямата част от себе си. Не тъгувайте за цветните рокли, които подчертават бюста ви, а открийте предимствата на кашмирените поли и сивите костюми. Именно те изпращат правилните сигнали към мъжкия мозък, че сме сериозни, елегантни дами със собствен стил, които знаят какво търсят и какво искат, които могат да се грижат за някого и да поемат отговорности.

И това е сигурен белег, че жената, която подава такива сигнали не е жена за една нощ, а определено става за съпруга.

Може би не е мечтаната блондинка с шарен бански и тропически коктейл в ръка, с която мъжете искат да бъдат поне една нощ, но е онази, с която могат да прекарат спокойно старините си.

Дори да нямате крака до ушите, може би готвите идеално, правите супер разпускащ масаж или пък обичате да гледате екшъни.

Според психолозите – сега е времето да покажете какво можете. Есента дава предимство именно на този тип изобретателни дами. Мъжете престават да се заглеждат по деколтета и започват да се оглеждат за някоя, която би останала с тях през цялата зима.

За краткотраен летен секс мъжете са склонни да търсят нещо свръх: свръх големи гърди, свръх интересна, свръх… Докато когато избират партньорка за дълготраен период от време, повечето от тях не държат на пищните форми и дългите крака, а колкото и да е невероятно за мъжката психика, вглеждат се в личните й качества: дали е добра, дали е грижовна, дали има за какво да си говорят през дългите зимни вечери.

А това е шансът да останат и по-дълго – това са поне още шест месеца.

А ако се използват всички налични женски козове на пролет дори може да звучи Менделсон и да сбъднете детската си мечта – да се видите в бяла рокля. /az-jenata.com

Още новини в Novini.elitno.com