Забързано, изнервено ежедневие, ангажиментите и проблемите ни следват неотлъчно, сещаме се – понякога, че сме преди всичко човешки същества и си позволяваме макар и рядко да излезем да се позабавляваме, но за съжаление това ни се отразява на следващия работен ден, та като прибавим към списъка и недоспиването, нещата стават съвсем сериозни… За целта ви съветвам винаги, когато имате свободно време да релаксирате.

Не говорим за отпуските и почивките, когато това е просто задължително, а за това да съчетавате нещата – работа и удоволствие, защото само напрежение не става. И така, един елементарен пример за това е да го направите например в козметичния салон, записвате си час при козметика и това ви отнема да кажем час-два. Защо да не оползотворите това време освен за физическо разкрасяване и за психическото такова, ето как:

В случай, че козметичното студио не предлага специални СПА процедури, помолете козметика си да ви пусне релаксираща музика. Докато си лежите под грижите му за красива кожа се абстрахирайте от заобикалящия ви свят, дайте покой на мислите си и се отдайте на пълен релакс (задължително изключете мобилния си телефон, за да не разваляте магията). Така на финала ще се чувствате красива и отпочинала, заредена с положителна енергия.

Другият вариант е да отидете на релаксиращ масаж, там можете да процедирате по същия начин, ефекта ще е също толкова положителен.

Запомнете важното е да съумеем да се грижим за себе си във всеки удобен момент, дори можете да го правите докато пътувате в колата и сте попаднали в задръстване, погледнете на нещата от друг ъгъл, опитвайте да извлечете положителното от всяка ситуация! Това ще съхрани здравето ви, младостта и жизнения вид, защото няма нищо по-важно от душевния комфорт и спокойствие! /kozmetikata.com

Още новини в Novini.elitno.com