Една трета от британските семейства се разправят по един час дневно, пише италианският в. „Кориере дела сера“.

Констатацията се съдържа в допитване на общественото мнение, изготвено по поръчка на правителството и посветено на отношенията в традиционното британско семейство.

В допитването са участвали 500 деца и техните родители. Въпреки ежедневните 60-минутни спорове мнозинството от британците признават, че поне веднъж на ден един член от тяхното семейство отправя любвеобилно послание към друг член на фамилията, като тук се включват и домашните любимци.

В тази връзка 23 процента от британските майки и 19 процента от британските татковци признават, че обичат домашните си любимци като своите собствени деца. 98 процента от британчетата споделят, че мислят само доброто на родителите си.

Допитването съдържа и класация на най-често използваните в ежедневните британски семейни скандали фрази. На първо място е: „Първо трябваше да помислиш, преди да направиш това“.

На втора позиция е: „Парите да не растат по дърветата“. Трето място заема: „Защо ли? Защото аз казвам така!“. Следва го: „Тази къща не е хотел!“. /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com