Пиер Казираги, третото дете на принцесата на Монако Каролина, е неразделен от новата си приятелка Беатриче Боромео. Тя е малката дъщеря на граф Карло Боромео Арезе Таверна. Едната сестра на Беатриче – Лавиния- е омъжена за наследника на империята Фиат – Йаки Елкан, а другата сестра Изабела е омъжена за петролния магнат Уго Бракети Перети.

Беатриче е типичната аристократка с изтънчени черти – тя е висока, слаба, синеока, русокоса и красива. Работила е като модел, а допреди месец беше водеща в известното телевизионно предаване на Микеле Санторо по РАИ – Annozero.

20-годишният Пиер Казираги пък е син на Каролина от първия й мъж -италианеца Стефано Казираги, трагично загинал при инцидент. Според медиите Пиер и Беатриче са сe запознали на Фестивала в Кан през май и оттогава са винаги заедно. Папараци са ги засекли както на откриването на новия локал Billionaire в Монте Карло, така и на италианския остров Понца.

И двамата учат в престижния милански университет „Бокони“. Беатриче следва право, а Пиер – икономика.

В миналото Беатриче беше уловена от папараци в компанията на Антонио Версаче, син на Санто Версаче, както и с наследника на гръцката фамилия милиардери Ставрос Ниаркос.

prontosofia.com