Тъмнокосата певица позира до две мощни коли
Изключителна фотосесия засне „градската Пепеляшка“ Аксиния за новия брой на списание Motor Show. По време на представянето на луксозните италиански яхти Baia на марината в “Слънчев ден” във Варна бяха акостирали и два от екзотичните спортни автомобили в света.

Тъй като екипът на списанието не успя да избере своя любимец, новият брой на изданието излиза с две различни корици – с Pagani Zonda Roadster F и Koenigsegg CCX.

Константната величина е сексапилната Аксиния, която съвсем наскоро лансира четвъртия си сингъл след “Да те обича като мен”, “Аз знам” и “Ваву”. В “Пепеляшка от града” Аксиния играе ролите на “зубрачката” и на “скъпото момиче”. Естествено историята е с хепиенд. Мечтата на “зубрачката” да се превърне в красиво и сексапилно момиче се сбъдва и тя се омъжва за футболист.
Тук се намесва и екипът на Motor Show, който организира фотосесията с двата автомобила, оценени на обща стойност от 1 630 000 евро. Общата мощност на Pagani Zonda Roadster F и Koenigsegg CCX, е 1456 конски сили.
donbalon.eu