Проектът за плаващите къщи е на холандската компания New Living on Water (NLW). Той ще бъде представен официално на изложението за недвижими имоти Cityscape Global в Дубай през септември 2016 година.
Очаква се цената на тези плаващи вили да е по 11 млн. долара.

От фирмата NLW обещават плаващ 6-звезден лукс. Покрита площ ще е 1500 кв. м, а 50 кв м ще са на открито. Всичко това ще е разпределено на три нива.

В подводното ще има гараж за 6 коли, кинозала, зона за игри, фитнес, винарна, технически и складови помещения. На основното ниво ще са разположени 4 спални, всяка със собствена баня, дневна, кухня и външно пространство с басейн и стълби и асансьор, водещи към най-високия етаж. На него собствениците ще имат дневна и тераса.

плаваща къща Дубай

„Много хора в днешно време живеят в много гъсто населени райони и за повечето от тях това не е проблем в ежедневието.
Нашите новоразработени плаващи жилища гарантират личния живот, които хората търсят, както и удобството, че са част от супер луксозен шест-звезден комплекс на първа линия.
Те са разработени за една много малка пазарна ниша. Възобновяемите енергийни източници са използвани, колкото е възможно, за да се създаде връзка на хората с природата“, заяви Рус.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook