Armani и Roca, световни лидери в своята област, обединяват опит и знания и създават нова ексклузивна концепция за баня.

Търговското изложение ISH е домакин на представянето на новата баня Armani / Roca, която въплъщава лукс, новаторство и висш дизайн.

Roca избра изложението ISH във Франкфурт, за да представи новата баня Armani / Roca – цялостна концепция за елегантен и модерен интериорен дизайн, създадена в сътрудничество с престижната италианска дизйнерска фирма.

Резултатът на това сътрудничество е напълно новаторска концепция, която естествено и елегантно обединява практичност и удоволствие. Най-модерни технологични решения, съчетани с изтънчен лукс, превръщат банята в почти свещено място, където всички сетива да бъдат стимулирани по приятен начин.

Обичайно, на ISH, Roca показва най-значимите си проекти за 2011 г. С проекта Armani / Roca, представя иновативно пространство за баня, което изразява основните ценности на марката. Новата концепция за баня Armani / Roca се откроява най-вече като напълно интегрирано предложение, което обхваща всичко от стенните и подови покрития до осветлението на тавана, включително санитария, аксесоари и всичко, необходимо в пространството на банята. Всичко това, създадено в неподражаемия стил и философия на Джорджо Армани за интериорния дизайн.
За пръв път, пространството на банята е оформено във вид на остров, като всички елементи са стилово издържани, за да създават хармонична атмосфера, излъчваща изтънченост. Всички елементи са обединени и в същото време се разделят на четири модулни зони: уелнес баня, зона за разкрасяване, зона душ и зона за естествени нужди.

Новата концепция за баня Armani / Roca отговаря на всички критерии за проектиране на баня в най-изчистен вид, без да губи и частица лукс и чувственост. Този деликатен баланс е постигнат благодарение на внимателен подбор на материали, избор на текстури и някои изненадващи комбинации. В заключение, това ексклузивно предложение на Armani / Roca се откроява като луксозно пространство за баня, което ви изкушава да се освободите от напрежението, да усилите енергията си и да се погрижите за себе си според вашия усет и потребности във всеки един момент.

ISH 2011 във Франкфурт събира на едно място най-значимите марки за продукти за банята и за възобновяеми технологии. Тази година, той посреща рекордните над 204 000 посетители.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook