България е четвърта по милионери и е първа по мултимилионери и милиардери на глава от населението в Източна Европа. Милионерите в нашата страна са около 10 000 на брой. Това е наистина внушителна цифра и възможност за хиляди жени да променят съдбите си.
Жулиета Аврамова описва преживяванията си от личен опит с милионер и споделя всички необходими практически и психологически похвати, за да бъде пленен в мрежи един богат мъж. Книгата „Как да покорим милионер?“ подробно описва всяка стъпка по пътя на покоряването на милионер и всяка трудност, която могат да срещнат жените по него.

Авторката вярва, че всяка жена има потенциала да заживее с богат мъж, стига да иска и споделя своя личен опит, за да ги улесни максимално в избора им на житейски път.

А сега как да спечелите книгата „Как да покорим милионер?“:
Трябва да станете почитател на Elitno.com във Facebook. Това става като посетите нашата фен страница като за улеснение може да щракнете тук или се запишете чрез банера отдясно.
Поканете приятелите си да станат почитатели на Elitno.com във Facebook ( под картинката ще видите Предложение към приятели ), защото поне 5 ваши приятели трябва да станат фенове на Elitno.com.

Всички наши фенове във Facebook, изпълнили тези две прости условия, ще участват в томбола за книгата „Как да покорим милионер?“.

Победителят ще изтеглим на 01. 03. 2010 година.
Успех!!!

Как да покорим милионер?