Гробът, който се намира точно до този на Мерилин Монро, в гробището на Уестууд Вилидж Мемориал парк в Лос Анджелис, се предлага срещу 500 000 долара в сайта за електронна търговия eBay, предаде АФП.

В момента в гроба се намира някой си Ричард Пончър, починал преди 23 години на 81 години, но вдовицата му решила да го продаде, за да покрие разходи по къщата си в Бевърли Хилс на стойност 1,6 милиона долара, според електронното издание на „Лос Анджелис Таймс“.

„Ето една уникална възможност в живота, да преминеш в отвъдното точно до Мерилин Монро“, гласи съобщението. Елси Пончър, която не съобщава възрастта си, само загатва, че е прехвърлила 70-те, разказва пред изданието, че нейният съпруг, предприемач, твърде познат в света на крадците в Чикаго, закупил гроба през 1954 г. от бившия мъж на Мерилин, бейзболиста Джо ДиМаджо. От другата страна на кинолегендата пък гроб си е закупил създателят на „Плейбой“. Хю Хефнър, заплатил през 1992 г. за удоволствието 75 000 долара, допълва БГНЕС.

За онези, които не могат да си позволят астрономическата сума от 500 000 долара за мястото на вечен покой до Мерилин Монро в гробището, където са погребани звезди като Натали Ууд, Труман Капоти и Фара Фосет, има успокоителна новина. Само два гроба по-нататък може да се закупи място срещу далеч по-скромните … 250 000 долара.
Източник: dariknews.bg