Преуспелите българи могат да бъдат гости на традиционните летни партита и на грандиозния бал на принц Албер в Монте Карло, където през август се събират кралски особи и олигарси от цял свят. Първата българска агенция – ВИП Комюникейшън, която отвори офис на Лазурния бряг за организиране на ВИП-събития в аристократичния център на Европа, има амбицията да намери достойно място на българския елит в Меката на успелите. Родната агенция се прослави с организирането на първите яхтени презентации в Созопол, както и с първото луксозно изложение за строителство и имоти през април в хотел Хилтън.

Балът на принц Албер в Монако е благотворителен и се провежда от 57 години насам. Поканата за него е с цена от 1200 долара на човек. На сцената в Спортния клуб в Монте Карло за гостите на принца пеят на живо звезди като Елтън Джон, Род Стюърт и Анастейша, а на събитието присъстват кралски особи и олигарси от цял свят. След томболата гостите могат да си тръгнат и с диамантена огърлица от Chopard.

„Агенцията ще работи съвместно с една от големите компании за ВИП-събития със седалище в Ница. Вече резервираме билети за бала в Монте Карло и за останалите партита. Ще осигурим изключителен лукс на българите, които вече по нищо не отстъпват на световните олигарси. Всеки от тях може да поръча посрещане с лимузина, хеликоптер или други удобства, за да се почуства като истинска кралска особа”, поясняват от ВИП Комюникейшън. Агенцията подготвя и търг с картини на колекционери от Монте Карло, които могат да бъдат купени от българи с цел надеждна финансова инвестиция, предпочитана по време на криза.
Източник: erogance.eu