Първокласно голф игрище, яхт клуб и бутикова марина са сред екстрите

Луксозен 7-звезден комплекс „Трейшън клифс голф марина и спа ризорт”, чиято пазарна стойност вече надвишава 550 млн. евро, е изграден между Балчик и Каварна. Българският бизнес достигна световния стандарт за лукс, наемайки международно признат екип от професионалисти за реализирането на грандозния проект.
Комплексът, който носи историческия дух на мястото и впечатлява с космополитната концепция, ще бъде представен на организираното от ВИП Комюникейшън изложение – V.I.P. Property Exhibition на 25 и 26 април в хотел Хилтън. Това е първото изложение в България за ВИП имоти, строителни инвестиции и проекти. Десетте най-могъщи фирми в тази област у нас ще вземат участие в това луксозно предизвикателство, което се очертава като на бляскавото и скъпо на Балканите.
„Трейшън клифс” е не само вложение в мечтано качество на живот, но и гаранция за собственост, неподлежаща на обезценяване. Концепцията, заложена в изграждането на курорта, следва идеята за жилищно пространство, интегрирано в облагородената наоколо природна среда – сградите заемат едва 13% от курорта”, обясниха инвеститорите.
Гари Плейър от Gary Player Design – Калифорния, САЩ, световен лидер в дизайна на голф игрища, твърди, че голф игрището в Трейшън клифс ще бъде едно от трите най-добри в света. Игрището е от възможно най-високия клас – Сигничър, с 18 голф дупки директно по протежение на терена, издигащ се над 5-километровата брегова ивица.
Компанията Chedi, собственост на GHM, Сингапур и част от групата на AmanResorts, води своето начало от гуруто на бутиковото хотелиерство г-н Ейдриан Зека. Следваните стандарти са за 7-звезден бутиков хотелски комплекс, в който се усеща стилът на съвременна Азия и акценти, вдъхновени от тракийското културно наследство. Под мениджмънта на хотел „Чеди” са и частините резиденции в курорта: серията „Чеди клуб суит”, резиденциите „Чеди”, както и суперлуксозните вили „Чеди”.
Архитектурата, курортната планировка и интериорът се проектират от известния Жан-Мишел Гати, Denniston International Architects, Куала Лумпур, Малайзия.
Първокласен яхтен клуб и бутикова марина ще разполагат с над 90 пристанищни места.

Вили Чеди в България

Ценителите на луксозни резиденции и автентично азиатско обслужване могат да станат собственици на вили „Чеди” в първия за България и югоизточна Европа 7-звезден курорт. Просторът тук се измерва с 400 кв.м жилищна площ, 400 кв.м тераси с басейни и декоративни езерца за всяка вила и прилежаща към нея градина от над 2 декара. Изящно изпълнения интериор, дело на Жан Мишел Гати́, се отличава с 3.7 метров таван, огромни панорамни плъзгащи се прозорци, обширни дрешници, зала за игри на маса, тропически душове, външно джакузи, двулицеви камини, подови настилки от естествени материали, кухненски уреди Miele, 42-инчов LCD монитор, вградена еспресо машина и други. Изяществото на интериора е възпроизведено и в градините с изглед към безкрая на морето и спокойствието на голф игрището. Ландшафта е обогатен с външен инфинити басейн с подгряване, декоративни водни площи и богата растителност.
Притежателите на тези свръх луксозни вили ще имат възможността да се възползват от редица привилегии, включени в програмата за управление на хотела Чеди, в това число и отдаване под наем.
Източник: erogance.eu