Над 20 луксозни моторни и ветроходни лодки се събраха на Марина Диневи в Свети Влас на първия по рода си Парад на яхти, организиран от братя Диневи.

Супер скъпите возила направиха парадна обиколка до Слънчев бряг, Несебър и обратно. Наредени една зад друга, флотилията от баровски лодки достигаше внушителната дължина от 340 м.

Свидетели на невероятното шоу станаха хилядите туристи в несебърския залив.

Парада водеше уникалната лодка на братя Диневи – Ferretti 830, следвана от личния им катамаран. В шествието взеха участие лодки от моделите Ferretti, Regal, Cranchi, Elan и др., представени в България от фирмата на предприемачите – «Венид-Яхт».

Морският спектакъл бе част от Бяло парти, което се проведе във ВИП-зоната на Марина Диневи. Подобно нещо се прави за първи път в България. Собствениците на яхти и техните гости се съобразиха с дрес-кода – “бяло” и партито се превърна в истинска бяла феерия. Морски дарове и деликатеси, маркови питиета и шампанско Moet&Chandon, допълваха картинката за лукс, изисканост и стил.

Дамите на партито бяха изкусени от красивите и уникални бижута от колекцията на SSG. Мисис Вселена Елеонора Манчева и други красиви момичета разходиха сред гостите диаманти с изключително високо качество с 10 години гаранция. Представени бяха и световно известните марки „Roberta Poratti“ и „YO SI“, изработени с цветни диаманти и разнообразие от скъпоценни камъни. Вечерта приключи с участията на Мариана Попова и победителя от “Пей с мен” Миро.

erogance.eu